">
Ukupna cena:

 

Načini plaćanja

Trenutno Super alati omogućavaju 3 načina plaćanja

1. Plaćanje platnom karticom:  nakon što izaberete artikle koje želite da naručite i klikom na dugme Idem na kasu odete na stranu sa podacima Vaše narudžbine. Zatim klinete na dugme Naručujem, kako biste zaista i naručili. Na dnu strane sa podacima Vaše narudžbine kliknete na dugme Plaćanje platnom karticom i bićete preusmereni na portal Banke Inteze tj 3D Secure stranu banke, gde ćete popuniti detalje Vaše kartice i obaviti samo plaćanje. Podaci o Vašoj kartici vidljivi su samo Banci Inteza, kao procesoru kartica.

Kao posebnu pogodnost izdvajamo - ukoliko imate platnu karticu Banke Inteze  moguće je odloženo plaćanje do 6 rata bez kamate.

2. Plaćanje pouzećem: Super alati su za vas omogućili plaćanje prilikom dostave preko kurirske službe City Express. Prilikom dostave, kuriru plaćate gotovinom iznos koji je naznačen na računu. Ukoliko vas dostavljač ne pronađe na dostavnoj adresi, pokušaće još jednom da vam dostavi pošiljku o čemu će vas obavestiti.
Plaćanje pouzećem nije moguće kod ličnog preuzimanja na našoj adresi.

3. Plaćanje opštom uplatnicom ili Internet bankarstvom: nakon porudžbine preko webshopa dobićete e-mail ponudu sa podacima o plaćanju. S obzirom da Super alati posluju u okviru preduzeća Mala SRB Prodavnica doo uplatu iznosa označenog na ponudi uplatite na žiro račun Mala SRB Prodavnica doo:
Žiro račun: 160-432180-38
Poziv na broj: broj narudžbine

Pogledajte primer popunjene uplatnice