Ukupna cena:

Držači bitova

Sortiraj
ProizvođačAkcije

Držač za bitove je dodatak koji može da učini bržim i lakšim proces uvrtanja šrafova sa električnim alatima. Često su neophodni kada se koriste manji bitovi od 25 mm koji možda nisu pogodni za direktno umetanje u mašine kao što su udarni odvijači.
Dražači bitova mogu biti
• Magnetni držači bitova – Na osnovnom magnetnom držaču bitova, šestougaoni nastavci od 1/4" se drže na mestu isključivo pomoću magnetne sile. Ovo daje prednost da se bitovi mogu jednostavno izvući kada ih treba zameniti, ali takođe mogu odvojite od držača bitova ako se zaglave u glavi zavrtnja ili radnom predmetu.
• Držači bitova sa brzim otpuštanjem – Obično u kombinaciji sa magnetom, ovi držači bitova imaju kragnu za zaključavanje koja bezbedno hvata bitove i obezbeđuje da ne mogu da ispadnu tokom upotrebe. Ogrlica se jednostavno povlači nadole da bi se oslobodio dodatak.
• Držači bitova impact – ovi dodaci su posebno dizajnirani za upotrebu sa udarnim odvrtačima. Ako držač bitova nije otporan na udar, postoji veća šansa da će se polomiti ako se koristi na ovaj način.