Ukupna cena:

Duvači i usisivači lišća

Sortiraj
ProizvođačAkcije

Duvači lišća omogućavaju vam da lako i jednostavno očistite otpalo lišće u vašem dvorištu. Neki modeli nisu samo duvači, već i usisivači lišća , a moguće je i da obave funkciju usitnjavanja lišća. Uobičajeno je da usisivači za lišće imaju i vrećicu/kesu za sakupljanje lišća.
Prilikom kupovine duvača lišća treba obratiti pažnju na snagu motora, brzinu protoka vazduha kao i na maximalni protok vazduha koji usisivač/duvač lišća ima.
Posebno je bitno da obratite pažnju na količinu protoka vazduha kod duvača lišća, to je odličan način da razumete koliko materijala možete da oduvate pomoću duvača lišća ili koliko veliku površinu možete da očistite u određenom vremenskom periodu. Protok vazduha se najčešće izražava u m³/min. Što je veća vrednost, više vazduha će proizvesti duvač lišća. Moći ćete da očistite veće područje za kraće vreme.
Druga bitna stvar je brzina vazduha koju duvač proizvodi. Ova vrednost se obično prikazuje u km/h ili m/s i što je veća vrednost duvač će moći brže i snažnije da očisti lišće i druge ostake u vašem dvorištu.
Uopšteno govoreći, što je veći ili snažniji motor duvača lišća, to će biti veće vrednosti količine vazduha i brzine vazduha.
Na ovoj stranici naći ćete sve duvače lišća iz našeg asortimana. Obratite pažnju na karakteristike, uporedite različite modele duvača i usisivača za lišće i izaberite model koji najviše odgovara vašim potrebama.